Prvi obrenovački Radio svetskog formata: dobra muzika, pravi  voditelji, vrhunska produkcija. No-Fm Internet Radio će vas vratiti u neka lepša vremena i dati inspiraciju i optimizam za vremena koja dolaze. Biranom stranom i domaćom (ex yu) muzikom, prijatnim glasovima voditelja pokušaćemo da kod vas stvorimo osećaj bezbrižnosti i dobrog raspoloženja, uz vrhunski zvuk koji će vas sigurni smo, očarati.
Sa No-Fm internet Radiom, reč „Radio“ dobija sasvim novo značenje, konačno Obrenovac to zaslužuje, a samim tim i ostatak sveta...
Cilj No-Fm internet radija je pre svega da pažnju posveti  lokalnoj zajednici  isključivo dobrom zabavom i povezivanjem  lokalnih preduzetnika i malih privrednika na svojstven način, kao i predstavljanje samog Obrenovca kroz kratku programsku formu koja će obuhvatati  sve značajne istorijske, kulturne i mnoge druge događaje vezane za Obrenovac i Obrenovčane sa namerom  da mnoge podsetimo, a neke obogatimo saznanjima, o našem lepom, malom gradu, i istovremeno ostatku sveta prezentujemo  mesto u koje će oni poželeti da dođu.
Program No-Fm radija će se bazirati na raznovrsnim emisijama zabavnog karaktera, nagradnim igrama, komunikaciji putem chata, muzičkim željama i mnogim zanimljivostima koje će biti isključivo u službi dobrog raspoloženja posvećen svim generacijama.

No-Fm- Internet Radio - obrenovački, a svetskog formata...

P.S.
Za pokretanje No-Fm internet radija posebno se zahvaljajum za podršku u svakom smislu:
Kumu i bratu Zokiju ( frizerski salon Zoki) -  Obrenovac
NecaHost – Bar - CG
DJ Mikiju -  Padej
Vladimiru Vanji Vukotiću ( Night F.....)  - Zenica - BiH
I svima vama koji ćete biti uz No-Fm internet radio - We are the World
No-Fm internet radio posvećujem – Mitri & Vuku

M.S. Holbah